Tomatentouw voor de tuinbouw

In de tomatenteelt wordt de planten opgebonden met polypropyleentouw via hogedraadhaken. Tomatentouw is een sterk touw dat weinig vocht opneemt en is geschikt voor het gebruik van een vrije val. Benfried voert al jaren het Tomatentouw van Elite dat staat voor kwaliteit en de zacht en soepelheid van het touw. Hieronder worden de verschillende soorten tomatentouw opgesomd.

Verschillende soorten tomatentouw

In de tomatenteelt worden onderstaande soorten touw gebruikt.

Touw 1/1000: heeft een looplengte van 1000 meter per kg en een gemiddelde breeksterkte van 30 kg. Dit touw is standaard verkrijgbaar in de kleuren wit, beige en geel en andere kleuren zijn op aanvraag leverbaar. 

Touw 1/1200: heeft een looplengte van 1200 meter per kg en een gemiddelde breeksterkte van 30 kg. Dit touw is standaard verkrijgbaar in de kleuren wit, beige en geel en andere kleuren zijn op aanvraag leverbaar.

Biotouw: Dit touw is 100% biologisch composteerbaar en en wordt gemaakt van PLA. Leverbaar in de kwaliteiten 1/800 en 1/600 en is standaard leverbaar in de kleur wit.

Tomatentouw kopen

Wilt u meer informatie over tomatentouw of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met onze productspecialist of uw contactpersoon. Wij adviseren u graag over de juiste keuze.

Page size:
{{webshop.totalItems}} {{'Articles' | lowercase}}

Unfortunately, we have found no results ...

Try again or please contact us!


            

On demand
{{item.ItemCode}}
Price unit: {{item.PricePer}} {{item.UOMType.Description}}
Sort:
In the color:
{{item.Description}}

{{item.Description}}

Sort:
In the color:
On demand
{{item.ItemCode}}
Price unit: {{item.PricePer}} {{item.UOMType.Description}}
Call me back