Voor iedere plaag biologische bestrijdingsmiddelen

Bij biologische gewasbescherming worden natuurlijke vijanden ingezet om schadelijke plagen in tuinbouw gewassen te bestrijden. Trips bestrijding, luis bestrijding, rups bestrijding, spint bestrijding, witte vlieg bestrijding, ons leger natuurlijke vijanden pakt alle plagen aan en zorgt dat de plagen onder biologisch bestreden worden en onder controle blijven. 

Leger biologische gewasbescherming

Ons leger biologische bestrijdingsmiddelen bestaat uit; Aphidoletes, Aphidius, sluipwespen, Montdorensis, Californicus, Phytoseilus, Andersoni, Macrolophus, Cryptolaemus, Encarsia, Thrichogramma, Nemasys, Hypoaspis, Swirskii en nog veel meer.

Kennis over natuurlijke vijanden en biologische gewasbescherming

Onze adviseurs beschikken over veel kennis en ervaring en hebben voor iedere plaag een geïntegreerde strategie. Ze bespreken samen u de plan van aanpak en de biologische gewasbescherming opties voor uw tuinbouwbedrijf.

Hommels als biologische gewasbescherming

Zonder bestuiving komt uw plant niet optimaal tot groei. Onze hommelvolken zorgen dat uw plant bestuift wordt. 

Vangplaten / vanglinten voor biologische gewasbescherming

Om plagen te signaleren en de infectiedruk te verlagen worden vangplaten en vanglinten ingezet. Vangplaten en vanglinten werken snel en efficiënt en zijn leverbaar in de kleuren geel en blauw. Ook hebben we vanglinten met Feromonen. Dit is een lokstof die zorgt dat bepaalde plagen aangetrokken en weggevangen worden en zo de biologische gewasbescherming juist ingezet kan worden.

Voor meer informatie neem contact op met een van onze biologische gewasbescherming adviseurs!
Call me back