Tuingereedschap

Benfried heeft een groot assortiment tuingereedschap voor de hovenier, particulier en professionele tuinbouw. Voor elke klus in de tuin heeft Benfried het juiste tuingereedschap op voorraad. Bij Benfried vind u merken als Bahco, Makita, Talen Tools, Fort en Hozelock. Deze merken staan voor een hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Verschillende soorten tuingereedschap

Tuingereedschappen zijn verkrijgbaar in verschillende categorieën. Daaronder vallen onder meer scheppen, spades, kruiwagens, hakbijlen, bezems, tuinharken, schoffels, bladharken, grondboren en rieken. Benfried heeft een passend stuk tuingereedschap voor iedere klus in de tuin. Ook verkrijgbaar bij Benfried: diverse tuinaccessoires die het gebruik van de desbetreffende gereedschappen aanzienlijk verbetert.

Onderhoud tuingereedschap

Goed onderhoud van tuingereedschap is noodzakelijk en verlengt de levensduur van uw product. Uiteraard kunnen wij desgewenst uw tuingereedschap ook onderhouden in onze werkplaats. Denk aan messen slijpen, kettingen slijpen, nieuwe steel inzetten en een kruiwagen band plakken. Niks is te gek voor onze onderhoudsmonteurs.  

Tuingereedschap kopen?

Bent u geïnteresseerd in ons tuingereedschap? Kom dan ook eens langs in een van onze winkels. Daar kunnen onze specialisten alles uitleggen over het tuingereedschap en u advies geven welk product het beste bij uw klus past. Indien wij iets niet voorradig hebben kunnen wij het met een paar dagen in huis hebben. Desgewenst kunnen wij de producten ook naar u opsturen. Neem dan contact op met onze specialisten.

Page size:
{{webshop.totalItems}} {{'Articles' | lowercase}}

Unfortunately, we have found no results ...

Try again or please contact us!


            

On demand
{{item.ItemCode}}
Price unit: {{item.PricePer}} {{item.UOMType.Description}}
Sort:
In the color:
{{item.Description}}

{{item.Description}}

Sort:
In the color:
On demand
{{item.ItemCode}}
Price unit: {{item.PricePer}} {{item.UOMType.Description}}
Call me back