Drainageslang

Drainage helpt bij de afwatering voor grondwater, hierdoor blijft het water niet meer aan de oppervlakte staan. Met een goed drainagesysteem staat een pand, tuin, terras of zelfs een akker nooit meer onder water.

Drainagesysteem voor iedere toepassing

Een effectief drainagesysteem bestaat uit zo lang mogelijke lengtes drainagebuis. Deze zijn met elkaar verbonden met drainage hulpstukken en zijn aangesloten op een waterafvoer. In onze webshop vind je drainage voor iedere grondsoort en toepassingen.

Drainage aanleggen

De drainagebuizen moeten met maximaal 5 meter tussenruimte in de grond komen, dit betekent ook dat je maximaal 2,5 meter vanaf de randen moet beginnen. Hiervoor graaf je sleuven van 60 tot 90 centimeter diep. Leg de graszoden apart, zo kun je deze bij het opvullen van de sleuf weer gebruiken. Maak de sleuf zoveel mogelijk waterpas. Leg de drainagebuizen in de sleuven en sluit de drainagebuizen op elkaar met de drainage hulpstukken.

Drainageslang kopen

Bij Benfried hebben we verschillende maten drainageslang en hulpstukken op voorraad. Kom langs bij in één van onze winkel of neem contact op met onze afdeling verkoop voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Page size:
{{webshop.totalItems}} {{'Articles' | lowercase}}

Unfortunately, we have found no results ...

Try again or please contact us!


            

On demand
{{item.ItemCode}}
Price unit: {{item.PricePer}} {{item.UOMType.Description}}
Sort:
In the color:
{{item.Description}}

{{item.Description}}

Sort:
In the color:
On demand
{{item.ItemCode}}
Price unit: {{item.PricePer}} {{item.UOMType.Description}}
Call me back