Florissant voorbehandeling

Het complete Florissant voorbehandeling assortiment zorgt voor behandeling van snijbloemen waardoor een langer leven en maximale kwaliteit voor de consument wordt gegarandeerd. Benfried heeft verschillende Florissant middelen op voorraad die voor verschillende doeleinden worden gebruikt. 

Florissant 100

Wordt ingezet bij ethyleen gevoelige bloemen zoals lelies en alstroemeria’s. Florissant 100 voorkomt vroegtijdig krimp en uitval van de bloem. Daarnaast verlengt wordt het vaasleven verlengt tot wel 500%

Florissant 520

Dit vloeibare product zorgt voor schoon en fris water en is geschikt voor alle snijbloemen zoals gerbera en anthuriums. Het middel heeft een anti bacteriële werking en dient als vervanging van de chloortabletten.  Florissant 600 remt vaatverstopping en stimuleert wateropname en is geschikt voor veel snijbloemen zoals rozen, bouvardia en hortensia’s. Houdt het blad stevig en groen en verlengt het vaasleven.

Florissant 810

Verlaagt de pH-waarde van het water en zorgt voor een betere wateropname van de bloem. Daarnaast houdt het de bloem in optimale conditie en wordt het vaasleven verlengt met 20%. Toe te passen in alle snijbloemen behalve anthurium en gerbera.

Florissant 820

Verlaagt de pH-waarde van het water en zorgt voor een betere wateropname van de bloem. Daarnaast houdt het de bloem in optimale conditie en wordt het vaasleven verlengt met 25%.Toe te passen in alle snijbloemen behalve anthurium en gerbera.

Florissant 500 chloortablet

Florissant 500N is een chloor voorbehandelingsmiddel voor gerbera 's en vele andere zomerbloemen. Florissant tabletten houden het water schoon door de bacteriegroei te remmen. Tevens voorkomt het vaatverstopping door bacteriën, schimmels en gisten.

Page size:
{{webshop.totalItems}} {{'Articles' | lowercase}}

Unfortunately, we have found no results ...

Try again or please contact us!


            

On demand
{{item.ItemCode}}
Price unit: {{item.PricePer}} {{item.UOMType.Description}}
Sort:
In the color:
{{item.Description}}

{{item.Description}}

Sort:
In the color:
On demand
{{item.ItemCode}}
Price unit: {{item.PricePer}} {{item.UOMType.Description}}
Call me back