Stekfolie

Stekfolie wordt gebruikt om zaai- en stektrays af te dekken in de zomer met als doel een optimale luchtvochtig te creëren. De keuze van stekfolie bestaat uit lichtreflecterend of lichtdoorlatend. Benfried heeft een breed assortiment stekfolies voor de professionele tuinbouw.

Stekfolie in de tuinbouw

In de eerste week staat stek vaak onder plastic folie waardoor de juiste luchtvochtigheid wordt gecreëerd en uitdroging wordt voorkomen. Gedurende periode waarin stekfolie wordt gebruikt, kunnen wortels van het stek zich goed ontwikkelen. Naast dat stekfolie wordt gebruikt bij plantenkwekers, wordt stekfolie ook gebruikt in de potplantenteelt. Benfried heeft een breed assortiment stekfolie voor de professionele tuinbouw. Stekfolie is leverbaar in verschillende lengtes en breedtes. Bovendien kun je kiezen uit transparante of wit folie. Stekfolie is gemaakt van niet-toxisch materiaal waardoor het volkomen veilig is om af te dekken. 

Stekfolie kopen

Wil je stekfolie kopen voor het afdekken van stek en zaad? Neem contact op met onze specialist Folie. Hij adviseert je graag over de mogelijkheden van stekfolie. Heb je een speciale wens of afmetingen nodig? Geef dit aan, maatwerk is mogelijk!

Page size:
{{webshop.totalItems}} {{'Articles' | lowercase}}

Unfortunately, we have found no results ...

Try again or please contact us!


            

On demand
{{item.ItemCode}}
Price unit: {{item.PricePer}} {{item.UOMType.Description}}
Sort:
In the color:
{{item.Description}}

{{item.Description}}

Sort:
In the color:
On demand
{{item.ItemCode}}
Price unit: {{item.PricePer}} {{item.UOMType.Description}}
Call me back