Clipringen voor sierteelt

Clipringen of Jobu clipringen worden gebruikt voor het vastzetten van stengels van potplanten aan bamboestokken, tonkinstokken of klimrekken zodat de plant geleidt wordt en omhoog groeit. De clipringen zijn gemaakt van soepel plastic, waardoor deze eenvoudig bevestigd kunnen worden. De brede greep zorgt voor een goede grip en goed geheugen waardoor ze gemakkelijk zijn te gebruiken. 

Verschillende maten clipringen

Benfried heeft verschillende maten clipringen op voorraad. 11mm, 16mm, 20mm, 25mm en 32mm zijn verkrijgbaar in dozen. De clipring maten 16mm, 20mm en 25mm hebben wij ook in zakjes van 1000 stuks.

Composteerbare clipringen

Naast de plastic clipringen heeft Benfried ook een composteerbare cllipring in het assortiment. De clipring 20 mm ECO is de eerste industrieel composteerbare clipring die volledig is ontwikkeld om in composteerbaar materiaal te produceren.  Het lichte gewicht van de Clipring 20 mm ECO, maakt het product kostentechnisch ook extra voordelig. De afbreekbaarheid is getest door Renewi, de grootste afvalverwerker van Nederland, en zeer goed bevonden.

Page size:
{{webshop.totalItems}} {{'Articles' | lowercase}}

Unfortunately, we have found no results ...

Try again or please contact us!


            

On demand
{{item.ItemCode}}
Price unit: {{item.PricePer}} {{item.UOMType.Description}}
Sort:
In the color:
{{item.Description}}

{{item.Description}}

Sort:
In the color:
On demand
{{item.ItemCode}}
Price unit: {{item.PricePer}} {{item.UOMType.Description}}
Call me back