CWT accu gronddoeksnijder 18v 2Ah

Item code: 64580019
Price unit: {{item.PricePer}} {{item.UOMType.Description}}
On demand
Sort:
In the color:

Description

Gronddoek snijder

De CWT accu textielsnijder is een professionele snoerloze thermische snijder diewerkt op een oplaadbare Li-Ion accu. Met deze draagbare snijder heeft u dus geen netsnoer meer nodig om de snijder van stroom te voorzien. Handig op en plekken waar stroom niet altijd voor handen is, voor onderweg, op het land, of op momenten tijdens het snijden waarbij het snoer in de weg zit.

Deze multi-inzetbare accusnijder is speciaal ontworpen voor het snijden & sealenvan licht geweven en niet-geweven synthetische stoffen zoals gronddoek, textieldoek, folie, vilt, nylon stoffen, tentdoek, filterstoffen, vitrages en allerlei andere soorten stoffen. Maar ook zeer geschikt voor het snijden & sealen van ander synthetische materiaal zoals o.a. touw, zeil, netten, koorden, banden, riemen enzovoort.

Gronddoek snijder compleet geleverd

De CWT accusnijder is van een zeer hoogwaardige Europese kwaliteit en wordt geleverd inclusief het CWT RSF-mes, CWT Li-Ion accu 18 Volt met LED-capaciteit indicator, CWT snel-lader, imbussleutel, messing borstel, opbergkoffer en een gebruiksaanwijzingin het Nederlands & Engels.

Call me back