Chrysal

De voorbehandelingsmiddelen van Chrysal zorgen ervoor dat bloemen langer vers en mooi blijven. Benfried heeft verschillende porducten van Chrysal op voorraad. Hieronder worden ze toegelicht.

Chrysal RVB

Chrysal RVB voorkomt vaatverstopping, verbetert bloemontwikkeling en voorkomt vroegtijdige veroudering. Het verbetert de wateropname en voorkomt "bent-neck", een veelvoorkomend probleem bij rozen.

Chrysal AVB

is een voorbehandelingsmiddel voor ethyleengevoelige bloemen. Chrysal AVB verlengt het vaasleven van bloemen, voorkomt vroegtijdige krimp en knop-, blad- en bloemval.

Chrysal BVB  

is een voorbehandelingsmiddel voor bolbloemen zoals iris, lelie, anemoon, nerine en alstroemeria. Het voorkomt een snelle veroudering en bladvergeling en het niet open komen van irissen.

Chrysal clear zakjes

Universele bloemenvoeding voor elke snijbloem. Zorgt voor een langer vaasleven en een florerende bloem.

Chrysal clear rosa

Speciale rozenvoeding geschikt voor iedere roos. Het bevat specifieke ingrediënten om waterbalans van rozen te verbeteren en zorgt zo voor een nog langer vaasleven.

Chrysal bladglans

Chrysal bladglans geeft direct een natuurlijke glans aan bladeren, groene plant en snijgroen. Het verwijdert water en kalkvlekken en vormt een beschermende glanslaag.Heeft u vragen over Chrysal voorbehandelingsmiddelen? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag.

Page size:
{{webshop.totalItems}} {{'Articles' | lowercase}}

Unfortunately, we have found no results ...

Try again or please contact us!


            

On demand
{{item.ItemCode}}
Price unit: {{item.PricePer}} {{item.UOMType.Description}}
Sort:
In the color:
{{item.Description}}

{{item.Description}}

Sort:
In the color:
On demand
{{item.ItemCode}}
Price unit: {{item.PricePer}} {{item.UOMType.Description}}
Call me back